0
Délalföldi régió leginnovatívabb vállalkozása díjra jelölés
Regionális Fejlesztési Holding Zrt. - "Milyen is egy sikeres vállalkozó? Mik kellenek egy sikeres vállalkozáshoz? Mitől működik ma egy sikeres vállalkozás, melyek azok a célok, célkitűzések, amik segítenek a mindennapi munkában pályán tartani egy jó ötletből vagy egy piaci igényből kibontakozó vállalkozást."RIPORTER: "Csaba szerint a régi formájában és tartalmában a fogyasztói kultúra véget ért, új generációk, mély eltöprengést követő szemléletváltás kreálja az újat, ami másféle lesz. Kevésbé fogyasztói, tudatosabb, szerényebb, fenntarthatóbb, személyesebb, emberközelibb és a Tradeart stúdió csinálja a marketingjét."

Az ember, a családi háttér, szakértelem, az ötlet és sokszor a szerencse milyen kombinációja teszi a vállalkozó kedvű férfiakat, nőket sikeressé?
A sok év tapasztalata
- Tanultunk és tanulunk egyfolytában.
- Nálunk is megestek nehezebb és még nehezebb időszakok.
- Sokat tapasztatuk magunkon, hogy a körülmények sosem megfelelőek.
- Mindig alakítani kell és változtatni, kipróbálni új dolgokat. Ilyen a gazdasági világunk, nincs kivétel.
- Voltak álmatlan éjszakás hónapok. Sőt úgy érzem volt, hogy a padlót is megfogtuk.
- Meg kellett éljem a nehézségeket is. Így tudom ki, mikor, milyen helyzetben van. Saját tapasztalatból.
- Számolunk a következményekkel, keményen és precízen vezetjük az ügymenetet.
- Nem megyünk bele minden lehetőségbe és ezt neked is megmondjuk, de ésszel. Logikusan felépített, alátámasztott tényekkel. Ezért előfordul, hogy neked kell meggyőznöd, hogy amit csinálsz vagy csinálni szeretnél az érték.
- Minden hiába, ha nincs haszna. Első sorban a vevődre nézve és nem rád. Másodsorban vagy te, mert pénzért dolgozunk. Viszont, ha a vevőd nem látja a hasznát, te mit vársz el?
- Jó az ötlet és ettől majd menni fog, mert milyen frappáns és újdonság. Hát igen ez is előfordul, divathullámnak hívják és 1000 próbálkozásból 1 talán be is jön. Csak erre építeni nem lehet, mert az ilyen termék napjai meg vannak számlálva. Vagy rövidesen megjelenik a másolatának garmada.
- Nekünk a te sikered a mi munkadíjunk. Azt szeretjük építeni, hogy hosszabb távon is egyre magasabb értékkel legyen hasznunk egymásból. Ez a garancia.

Ha érdekelnek a tények:

Megérünk egy regisztrációt

Ez kevés - Tegyél kíváncsivá!