0
1. TÉNY - Tele vagy előítéletekkel
Jellemzően túl vagy már néhány reklámpróbálkozáson. Hozott is eredményt, meg nem is. Hirdettél itt-ott. Mindenki ígért ezt-azt.
Esetleg képzed magad, tréningeken, különböző marketing szakértők előadásain. Követed a lehetséges reklámfelületeket.

Akkor ez miben nyújt többet?

Abban, hogy nem ígérünk, mert pontosan rád számítjuk ki a lehetséges megoldást.
Az első találkozás alkalmával ami díjmentes, átbeszéljük pontosan részleteiben, mi a helyzet most a vállalkozással és mi lenne a feladat, mi a CÉL.
Továbbá cégünk pénz visszafizetési garanciát vállal, ha az elkészített reklámkampány nem hoz be legalább annyi forgalmat mint amennyibe került.
A forgalom nem = a behozott haszonnal amibe valójában került neked? Ebben azért nem tudunk gondolkozni, mert nem kérdezzük mi a valós árrésed. Nem is tartozik ránk.
2. TÉNY - Folyamatos tapasztalat alapján dolgozunk
Mi is képezzük magunkat, követjük a lehetséges reklámfelületeket. Állandóan próbálgatjuk is őket, mivel ez a munkánk. Lehet, hogy találkoztunk már Wolf Gábor vagy Geszti Péter előadásán.
Különbség az, hogy partnereinkkel együtt dolgozva sok olyan helyzetbe kerülünk ami lehet számodra új és bizonytalan, számunkra viszont már rutin.
Mert ezzel kelünk - ezzel fekszünk 10 éve.
3. TÉNY - Nem ismerjük szakmailag azt a piacot amiben te vállalkozol
Ezért közös a munka, mivel te nem ismered azt a piacot szakmailag amiben mi dolgozunk.
Első sorban a vevőre fókuszálunk, a vásárlás menete minden esetben a bizalomra épül. Igények és a pénztárca függvénye hogy ki mit mikor mennyiért hajlandó megvenni. Ez alaptörvény.
Szakmaiságod sok esetben gátja annak, hogy nem észleled a megváltozott piaci körülményeket, mivel csak a szakmádon belül tudsz gondolkozni. Észre sem veszed, vagy nem is akarod észrevenni, hogy már más helyettesítő termékek-szolgáltatások is megjelentek.
Akár az, hogy az https://www.aliexpress.com/ oldalról beszerezhető lassan bárkinek-bármi közvetlenül Kínából. Szállítási díj nélkül!
Napi szinten rendelünk már mi is. Tapasztalatunk alapján eddig 100%-os a kiszolgálása megbízhatóság szempontjából ennek az oldalnak. Az árak töredéke az itthoni piaci áraknak.
Ez csak 1 apró kis kérdőjel, amivel szembe kell nézni mielőbb.
Hol van itt a szakma megbecsülése?
Az első lépés a változásra az, hogy ezt a gondolatod most itt ma engedd el.
Ha érdekel, mit tehetünk érted:

Megérünk egy regisztrációt

Elhiszem, ha referenciát kapok